YUSUF Forumuna Hoş Geldini

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BİLGİ FORMU

Eğitim Rehberi İle Site Kur

nullsix
    Emektar Üye
    Emektar Üye

Paylaşım Gücü: : 9142
    Rep Gücü: : 0

Eğitim Rehberi İle Site Kur Empty Eğitim Rehberi İle Site Kur

Mesaj  nullsix Cuma Eyl. 09, 2016 12:48 pm

Eğitim Rehberi İle Site Kur

Sitenasilkurulur.net

İnternet sitelerinin her biri, birbirinden farklı konular ile alakalı hazırlanır. Bunun sonrasında da arama motorları üzerinde istenilen yüksek ziyaretçi sayılarına ulaşmayı hedefler. Sitelerin sayısının çok olması demek, bu sitelerin belirli bir sıra ile arama motorları içerisinde yer alması anlamına gelir. Site kurmak isteyen kişilerin de mutlaka belirli kurallara uyması ve sitelerini bunlara uygun olacak şekilde hazırlamak zorundadırlar. Aksi bir durumda hazırlanmış olan internet siteleri diğer sitelerin altında kalacak ve arama sonuçları esnasında internet sitesi son sıralara gerileyecektir.

http://www.sitenasilkurulur.net

Bunun meydana gelmesini engellemek adına yapılması gereken en önemli şey, web sitesi kurma konusunda gerekli olan her türlü araştırmayı yapmak olmalıdır. İnternet siteleri kurulurken ilk olarak domain adresi alınmalı, sonrasında da bu domain adresine ve internet sitesinin içeriğine bağlı olarak web hosting hizmetinin alınması gerekmektedir. Özellikle de hosting hizmetinin yeterli oranda alınmaması demek, daha sonrasında ortaya çok ciddi sorunların çıkması anlamına gelecektir. Bunu engellemek adına site kurma işlemi yapılırken sitenin içeriğine bağlı olarak hangi paketlerin alınması gerektiğine karar vermek gerekiyor.

http://www.sitenasilkurulur.net/site-nasil-yapilir

Daha öncesinde web sitesi kurmak ile alakalı herhangi bir bilgisi olmayan kişiler, web hosting firmaları ile iletişime geçmeliler. Firmalarda bulunan yetkili kişiler, site kurma konusu ile alakalı temel bilgileri site sahiplerine verecektir. Bunun dışındaki her bir noktaya ise “Ücretsiz Eğitim Rehberi” eşliğinde rahatlıkla ulaşabilir.

Forum Saati Salı Kas. 26, 2024 2:21 am