YUSUF Forumuna Hoş Geldini

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BİLGİ FORMU

Bilişim hukuku, aile hukuku, icra ve iflas hukuku ile ilgili değerli bilgiler

nullsix
    Emektar Üye
    Emektar Üye

Paylaşım Gücü: : 9133
    Rep Gücü: : 0

Bilişim hukuku, aile hukuku, icra ve iflas hukuku ile ilgili değerli bilgiler Empty Bilişim hukuku, aile hukuku, icra ve iflas hukuku ile ilgili değerli bilgiler

Mesaj  nullsix Salı Ekim 10, 2017 1:26 pm

Bilişim hukuku, aile hukuku, icra ve iflas hukuku ile ilgili değerli bilgiler

İyi bir avukatınız olsa dahi, bazı temel hukuk konuları hakkında bilgi sahibi olmanız şarttır diye düşünüyorum. Bu konuda sizlere ben Adana ceza avukatı tarafından hazırlanmış bir internet adresi önereceğim. Sitenin adı, cerensumer.av.tr şeklinde. Ve burada her türlü hukuki mesele üzerine makaleler bir arada bulunabilir. Siteye bağlanarak, aklınıza takılan hukuki mesele ile ilgili en iyi şekilde bilinçlenebilirsiniz.

https://www.cerensumer.av.tr platformuyla herhangi bir bağım bulunmamakta. Siteden epeyce faydalandığım için, sizlere buradan öneride bulunmak istedim. Burada yer alan hukuk makaleleri, insanları en iyi şekilde bilinçlendirecek kalitededir. Özellikle devam eden davası olanlar siteye mutlaka girmelidir.

Forum Saati Perş. Kas. 07, 2024 5:43 pm