YUSUF Forumuna Hoş Geldini

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BİLGİ FORMU

Baskılı İkaz Yelek Satışı

burcualtinoy
    Emektar Üye
    Emektar Üye

Paylaşım Gücü: : 6128
    Rep Gücü: : 0

Baskılı İkaz Yelek Satışı Empty Baskılı İkaz Yelek Satışı

Mesaj  burcualtinoy C.tesi Kas. 13, 2021 12:39 am

Baskılı ikaz yelekleri kullanım alanları fazla olan iş elbiseleri arasındadır. Makro iş kıyafetleri firması; acil sağlık ekipleri, yol yapım onarım, temizlik işleri, güvenlik görevlileri, bisiklet ve motosiklet kullananlar, şantiye ve tersane, trafik görevlileri gibi işlerle uğraşan kişiler için hazırladığı baskılı yelekler ile sektörde adından sıkça söz ettirmektedir. Üretim amacı güvenlik olan baskılı ikaz yelek ürünleri firma tarafından yumuşak ve yıkanabilir kumaştan üretilmektedir. Yelek üzerinde reflektör adı verilen fosfor ve alüminyum içeren kumaşlarla yapılmıştır. Bu şeritler gece ve gündüz kullanılabilir olup parlaklığı sayesinde ışığı yansıtan özelliktedir. Bu özellikler ile üretim yapan firma baskılı ikaz yeleği satışı konusunda önde gelen markalar arasında yerini almaktadır.

İş kıyafetleri konusunda oldukça güvenli kıyafetler üreten firma gıda sektöründe de aynı özenle üretim yapmaktadır. Gıda imalat aşçı kıyafetleri üreten ve ürettiği aşçı kıyafetlerinde sağlık ve güvenlik ve kaliteyi asla ihmal etmiyor. Şapka, pantolon, gömlek ve önlük gibi sektöre ait kıyafetleri üreten firma kaliteli kumaşlar kullanmayı tercih ediyor. Hem bayan aşçılar hem de erkek aşçılar için hazırlanan kıyafetler, yazlık ve kışlık olarak da kategorize edilerek hizmetinize sunulur. Bu yönüyle iş kıyafetleri sektöründe fazlasıyla rağbet görüyor. Çalışanlarınızın güvenliği ve iş yerinizin imajı için de www.makroiselbiseleri.com satış sitesini ziyaret edebilir ve iş kolunuza uygun kıyafetleri tercih edebilirsiniz.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:31 pm